Addictlife

Alla inlägg den 26 juni 2010

Av anonym narkoman - 26 juni 2010 16:24

  




Jag trodde jag vuxit från min besatthet att filma o dokumentera allt knarkomani, men när timmarna går sakta o sällskapet är på annan ort då börjar de klias i pundarfingarna på mig. ja älskar att knäppa kort o filma men tyvärr kan man inte ta så mkt cred för de man gör när man inriktar sig på sitt eget missbrukarliv..

aja, jag har mina oändliga samling texter och annat viktigt på tryggt ställe. en fjantig dröm jag har är att en dag få ihop alla texter, brev, bilder o filmer till en bok och sedan kanske föreläsa om den. Dvs om många många år om ja ens då lever och har tagit mig ur skiten och värkligen slutit fred med alla mina demoner som jag haft o fortfarande har..

Mitt liv skulle inte kännas så bortkastat.. Mina vänner grät på min 20års dag för de trodde inte jag skulle leva så länge. Nu sitter ja här ett år senare och har inte en enda vän kvar.... livet tar minst sakt lustiga svängar ibland. Men som ja alltid sagt;

Va ska man göra? Lika bra o skratta åt elände! Borta bra men helt väck bäst!

Av anonym narkoman - 26 juni 2010 03:26

Midsommar ja.. och så grattis på födelsedagen. Känns inte som nån särskilld rolig eller händelserik dag. vakna vid halv 5, tog nån benz o somna väl halvt om nån timme, sen fick jag i mig lite concerta så jag piggna på mig lite. Pratade med nå polare som skulle till härnösand men de dissade mig o sluta svara... något besviken när man stog där färdigpackad o peppad att träffa vissa personer och faktiskt Festa på sin födelsedag ist för att sitta hemma o stirra, men lång historia kort så fick vi iaf tag i riktigt tjack för en stund sedan som vi nu ska kocka ihop o skicka i oss. min prins och jag. Vi e inte hemma hos mig nu längre iallafall, vi tog en väldigt omständig taxi hem till honom.

Nu ska jag ägna min uppmärksamhet på viktigare saker, får väl se vad som händer sen, för detta äventyret är långt ifrån över!

Todilooo


Ovido - Quiz & Flashcards