Addictlife

Alla inlägg den 24 augusti 2010

Av anonym narkoman - 24 augusti 2010 04:39

  •  Needle Obsession

 

Hur kommer det sig att jag bara bloggar när jag tagit amfetamin? skulle tippa på att det har nånting med Laziness  att göra. För de som är lite Laziness betyder Lathet. Varför skrev jag inte bara lathet från början ist för att va jobbig o översätta det? Jo! ni förstår att jag känner att jag kan uttrycka mig mkt bättre på engelska, speciellt känslor och det är nog därför jag pratar svengelska när jag tagit dos och blir sådär djup och filosofisk.

Haha, fan va jobbig jag är. skadat...

Anywho, jag sköter mig mkt bättre nu med drogerna o så. Jag tar fan aldrig dos nu mera. hade fan glömt bort hur en panna kändes nästan. De e ju lixom planerat att jag ska på avgiftning i två veckor sedan in på behandling men jag kom inte in den här månaden och nu låter det som att det inte blir nästa heller! aja, mer tid att punda av sig då...

Min älskade pojkvän har rättegång snart men vi vet redan att det blir fängelse men inte hur länge. Han vill ju in på behandling också så förhoppningsvis kan de komma fram till nåt som skulle gynna honom bättre än att bara sitta i fängelse. Men det återstår att se.

Efter mina rättegångar då jag blivit misshandlad av mitt ex så har jag totalt tappat förtroendet för det svenska rättssystemet och allt som hör därtill. Jag tappade tron på det goda i människor, och jag är en person som gärna kan va lite naiv o blåögd för att jag är för snäll och behandlar alla lika, good or bad. Och som ni kan förstå har jag blivit jävulskt utnyttjad och sårad pga det.. Jag har tagit in hemlösa i vinter som annars hade frusit ihjäl, och sen upptäcker man att de börjar fattas saker o då har mitt hjärta gått sönder för att jag har måsta insett att vissa är inte goda innerst inne, de är utfrysta av en anledning.

Men ändå, hellre att det är så än att man ska vara en bitter människa som bara söker fel hos andra hela tiden. Jag har varit sån i många år men idag tänker jag annorluda och den bittra sidan blir mindre o mindre. Skönt.

gud vad jag svamlar på, de va inte alls de här jag tänkte blogga om när jag skrev rubriken t.ex

Så kan de gå om inte haspen är på! Tjhoheej!

Ovido - Quiz & Flashcards