Addictlife

Alla inlägg den 10 september 2010

Av anonym narkoman - 10 september 2010 20:57

Är så jävla less på att va sjuk nu alltså! jävla bögförkylning...

Jag var och handlade med min mor förut o köpte tabletter som ska va bra mot hosta för jag får magkatarr av flytande hostmedicin. Så nu hoppas jag att jag blir bättre snart.

Sen när jag kom hem och var på asdåligt humör så kom älsklingen hem med en fet panna åt mig, ÄNTLIGEN säger ja bara. Har inte tagit en riktig panna på evigheter känns det som. Sen när man endå var nyfjuttad så satte vi igång o frosta av frysen vilket vi tänkt göra ett tag, så de va skönt att få det gjort också.

Igår var vi båda två på förhör om ett mord som skedde i vintras. Känns ju som att medverka i en mordutredning är de inte alla som gör i sitt liv. Sen så är ju jag så intelligent att det första jag säger i förhöret är att jag hatade personen som blev mördad, haha! Tur att jag inte står på listan över misstänkta då, även om ja fick lämna DNA-prov som dom tar med en sån där tops i käften på en.. Wooow värsta csi tänker ni, ja jag vet, jag är ascool.

Nästa vecka är det rättegång för min pojkvän, det ser nog ingen utav oss fram emot.. Håller tummarna att de är barmhärtiga när det ska delas ut straff...

Nej. Det där vill jag inte tänka på nu. "Ta inte ut sorgen i förskott" brukar jag alltid säga, så jag ska ta mitt eget råd för en gångs skull.

Nu blir det nog duschen. Adjö

Ovido - Quiz & Flashcards