Addictlife

Alla inlägg under november 2009

Av anonym narkoman - 3 november 2009 15:04

maybe laundry and bloodstains on your t-shirt isn't your biggest problem right now, you gotta get the harpoon out of your chest first!


slog på tvn och seinfeld sa det som ett skämt, men det bara fastnade i huvet på mig. Skiter i om du inte fattar vad jag menar, it spoke to me.

Av anonym narkoman - 3 november 2009 13:56

idag är jag död. hah, önsketänkande.. ångesten är total.

Jag kan inte andas, jag dör på insidan.

idag ringde dom från soc och sa att dom tagit emot min remiss på sjukhuset och att jag nu står på en väntelista. Ska bli utvärderad av en psykolog om jag ska få börja med KBT-behandling eller inte. Kan inte föreställa mig att dom säger nej. En person ska inte vara såhär sjuk som jag är, det kan inte va rätt.

är världen såhär mörk? jag hör inga barn skratta o leka längre, jag ser inte de lyckliga paren i matbutiken. De existerar inte i min värld, men de måste ju finnas där right? För jag har sett dem förut, de lyckliga människorna. Men nu är det som att jag inte ser dem längre, jag ser bara världen i svart o grått. Inga glada färger, inga glada människor. Kan man bli färgblind av depression?


om jag ändå kunde finna styrkan nånstans, finna ljuset eller vad fan som helst. Det känns som att jag går i cirklar i mörkret vet inte vart jag är.


hur hamnade jag här? Jag var en osäker tjej på 14år utan självkänsla och lyckades hamna på fel spår. självhat och knarket fann varann och har gått hand i hand sen dess.

Jag  kan se tillbaka på många avfarter jag missat som kunde ha fått mig tillbaka på rätt spår, så egentligen vet jag ju vilka val som fört mig hit. Men vart är jag? Det var inte hit jag skulle.


  


synd att jag inte tror på gud då..

Av anonym narkoman - 2 november 2009 08:31

Cyanide and Happiness, a daily webcomic
Cyanide & Happiness @ Explosm.net

Av anonym narkoman - 2 november 2009 07:59

Ja här sitter man då.. Med två polare och alla är insnöad i sitt. Finns lixom ingen gnista hos nån utav oss tror jag.

Jag har iallafall sparat lite så jag bör klara mig hyffsat under dagen. Får se till att göra alla ärenden tidigt medans man fortfarande är på. Men dessvärre var det inga bra grejjer tycker jag.. De e ju lite synd när man redan svikit sig själv o tagit ett återfall så bör de ju åtminstånde va nå skjuss i grejjerna. Aja, man kan inte alltid få de bästa.


Det börjar dra ihop sig till en dusch, kanske man ska börja vandra hemöver och kolla om strömmen kommit tillbaka eller om de blivit nån elkatastrof och hela huset brunnit ner.. De vore ju bra onödigt.



Av anonym narkoman - 2 november 2009 03:12

Tungan ute

     

Av anonym narkoman - 2 november 2009 01:08

Vad var det jag sa? Tände på precis som jag förutsett. Inte var det bra heller.. Aja är hos polarn nu de e massa folk här så vi får väl se vad det blir för äventyr inatt.DiL?®iuM

Av anonym narkoman - 1 november 2009 22:45

Vad trött jag blir.

Satt och kollade på Knocked Up också går strömmen eller nåt så tvn är död.. Så jävla weird också att tvn dog och lampan bakom men inte strömmen i resten av vardagsrummet, inte heller i sovrummet men i hallen och köket och badrummet är det kolsvart :-s i dont get it..


Anyway, har iallafall haft en rätt pissig dag. Vaknade med vrålångest, käkade en x2a och åkte til mormor på släktmiddag. Drack ett glas vin och blev sugen på att supa, fick ännu mer ångest för att jag inte kan supa idag (no cash, bolaget stängt etc)

Så jag fick skjuss hem av morsan, satte mig här i soffan o fundera på hur fan jag ska bära mig åt för att ta mig igenom denna skitdag, slog på en film för att försöka fördriva tiden och de funka ganska bra.. Grannen, min kära vän kom förbi med kork och berätta att dom skulle åka o handla tjack och att dom skulle komma förbi senare och bjuda på en panna (!) Fick vrålångest när dom gått, vad i helvete lixom. Jag vill inte ta tjack, JA VILL INTE JA VILL INTE JA VILL INTEE men jag kan inte stå emot. Man kan aldrig vända ryggen åt en drog, den hittar dig och lirkar sig in i ditt liv vare sig du vill eller inte. Jag älskar mina vänner men jag hatar dom för att dom föder mitt missbruk.

Sist jag tände på för nån dag sedan var första gången på flera månader jag köpte tjack för mina egna pengar, jag blir alltid bjuden! Hur fan kan de komma sig.. Nu blev jag fundersam..

Fyfan vad jag hatar mig själv, vad jag har blivit. En sprutnarkoman, en äcklig jävla tjackpundare.

Fuck this. Jag tänder på ikväll.. Jag vill inte men det är så det kommer att bli, vad är det för mening att sitta o intala sig själv att livet är värt så mycket mer när man kommer sitta där med nålen i armen iallafall.

En hycklare, det är vad jag är. Jag säger att jag inte vill knarka men jag dyker med huvet före rakt ner i drogträsket.

Det är jag som är shrek, träskmonstret.

Av anonym narkoman - 1 november 2009 12:41

Godmorgon. Det här kommer att bli en låång dag.

Kunde knappt somna igår pga ångesten, även fast jag var skittrött efter rökat o x2an jag tog. Första jag kände när jag vaknade var bara fan inte en sån här dag igen...

Och jag måste hoppa i duschen och sedan göra mig i ordning så jag ser fräsh ut när jag träffar släkten. ångest ångest ångest


Uscha. Nu ska jag dricka upp kaffet sen börjar dagen.. Yeeeey......

Ovido - Quiz & Flashcards