Addictlife

Alla inlägg den 3 februari 2012

Av anonym narkoman - 3 februari 2012 20:59

har varit på möte och hämtat medaljen och nyckelbrickan. Nu hänger den med dom andra i min "drömfångare" ovanför sängen.

 
Av anonym narkoman - 3 februari 2012 13:33

Idag är det kallt som i en isbjörns rövhål! Fyfan säger jag bara. Påminner mig om förra vintern på behandlingen när det var minst 25 minus varje dag, ibland var det närmare 30 minus. Vattnet på mitt rum frös så jag hade ingen dusch eller toa.. kul!


Min pojkvän drog för en stund sedan, han skulle fixa nåt inne i stan sen skulle han och en kille som också heter E komma och hämta mig för vi ska åka och skjuta luftpistol! Fan va kul alltså, har inte gjort det sen jag var typ 8 kanske.


Sitter just nu och väntar på att dom ska komma och kolla lägenheten. Huset har fått ny ägare så dom ville väl kolla skicket på alla lägenheter.. Hörde dom i trappen förut men nu är det tyst..


Undra vafan man ska klä på sig idag alltså.. Jag har inga långkalsonger eller nåt sånt. Har håret i en fläta eftersom det blir så kladdigt av tatueringssalvan på halsen och då blir det jävligt kallt om öronen istället. Halsduk vill jag inte heller ha för då kommer den ligga emot tatueringen.. Aja det kanske inte gör så mycket.. Vill ju fan inte frysa ihjäl!


Det löser sig på nåt sätt. Ikväll ska jag iallafall på anonyma narkomaner och ta 1årsmedaljen. Wish me luck för jag är fan nervös alltså. Så sjukt egentligen, det där stället var som ett andra hem för mig för bara några månader sen och ja hade inga som helst problem att dela om allt mellan himmel och jord, men nu stammar jag när jag ska presentera mig på eftervården typ. Jättejobbigt är det, för egentligen så skulle jag vilja berätta hur de senaste månaderna har varit, men jag har en känsla av att jag inte kommer att kunna göra det.


Det brukar iallafall va lite mindre folk på fredagar så jag hoppas att det inte är så mycket folk ikväll, då kanske det blir lättare.


Är det nåt särskillt ni skulle vilja att skriver om? Känner mig lite oinspirerad när inläggen bara blir såhär vardagliga men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva heller så..


Ha det bra i kylan

Ovido - Quiz & Flashcards