Addictlife

Alla inlägg den 15 mars 2012

Av anonym narkoman - 15 mars 2012 18:31

Hej hallå. Ja som ni ser så har det inte blivit nå bättre med uppdateringen.. Men jag skriver när jag kan, som nu till exempel.


Jag har haft ett fruktansvärt drogsug nu i flera dagar, det kanske till och med börjar närma sig en vecka nu. Alltså drogsug har jag alltid, men nu har det varit helt för mycket. Jag har börjat dampa och kasta saker, för att sedan bryta ihop totalt och inte kunna andas osv.. Det är helt sjukt, jag får nästan panikångest när det sätter igång alltså.


Det blev inte bättre av att vi hade "sugsurfning" på eftervården i tisdags. Vi får alltså sitta allihopa och lyssna på ett band där en röst talar om hur vi ska tänka. Typ som ett avslappningsband ni vet. Fast det här är gjort för att framkalla sug. Helt vansinnigt om ni frågar mig. Men man ska iallafall framkalla sug, för att sedan lära sig att hantera det och få bort det, vilket inte alls fungerar på mig. Jag försökte verkligen att INTE lyssna på det där jävla bandet i tisdags, men minnena kom ändå.


Bilden som sök upp i mitt huvud var att jag sitter på min toalett i min gamla lägenhet och skuter i mig en sån fet jävla panna att jag bara börjar skaka. Och jag hade en tvångstanke att jag måste alltid göra rent mina verktyg på en gång efter jag skjutit i mig så jag sitter där på toaletten och sköljer rent mina verktyg men kan inte hålla nålen i vattenstrålen för att jag skakar så mycket. Fyfan det börjar bränna under huden på mig bara av att skriva om det nu..


Iallafall så är det sånna minnen som kommer som ett jävla slag i bröstet på mig konstant nu. Jag ber E fixa droger åt mig varje dag och han säger nej varenda gång. Han säger att jag kommer börja må lika dåligt som jag gjorde innan jag slutade, och jag säger "men jag mår redan så dåligt nu, om jag kliver på får jag iallafall må bra IBLAND". Är jag ute på runn is nu? Ja det är jag.


Är jag i en återfallsprocess nu? Ja det är jag. Det har jag nog varit sedan jag blev drogfri egentligen. Jag ser ingen mening med allting längre. Bara rädslan att såra folk håller mig från att kliva på just i detta nuet.


Jag vill inte knarka, men jag orkar inte va drogfri heller.

Ovido - Quiz & Flashcards