Addictlife

Alla inlägg den 2 januari 2012

Av anonym narkoman - 2 januari 2012 19:51

Här är en låt jag lyssnade mycket på när jag knarkade.. Jag hade även gjort en egen video till den (som jag gjorde till många låtar) men jag tog bort den utan att titta på den, jag vill inte se vilket skick jag var i.


Jag hade ett par filmer uppe på youtube, bland annat när jag sitter och noddar (håller på att somna) på droger. Hur fan kunde ja lägga upp sånt? Hemskt..

Som sagt jag raderade alltihop, känns skönt måste jag säga.


Har varit ensam hela dagen, tänkte ju göra nån nytta men det blev inget gjort. Nu sitter jag här med huvudvärk för att jag suttit framför datorn hela dagen, misstänker att jag måste skaffa glasögon..

Av anonym narkoman - 2 januari 2012 11:04

Inatt har det varit action i trappen kan jag lova..

Jag stängde av tv:n vid tolv och försökte somna, men efter en stund så hör jag ett jävla liv i trappen, låter som världens bråk och det är en kille som bara vrålar. Så jag väcker E, han flyger upp, ut i trappen i bara kalsonger och säger åt dom att lägga av men killen bara vrålar så E klappar till han några gånger sen går han in och ringer snuten.


Snuten kommer och hämtar killen, som för övrigt klappade till både en tjej och en snut innan det hela var över. Spya hela trappen.. Mysigt. Stackars vaktmästaren fick städa upp för den där bruden som killen var hos tänkte ju absolut inte göra det.


Tärt bara att jag har blivit så jävla feg. Jag har haft min beskärda del av grannbråk och har aldrig varit rädd att ryta i eller boxas om det ska vara så, men sen jag blev drogfri så har jag blivit så jävla feg. Jag kände mig odödlig på drogerna, nu känner jag mig skör och är rädd för att göra illa mig.


Som en gammal kärring..


Tur att jag har en pojkvän som kan beskydda mig, det känns tryggt när han är här.


Vaknade för en timme sen av att han hade klätt på sig och var på väg ut, och det vet vi ju alla vid det här laget vad det betyder eller hur? Vi får se när han kommer hem. Han skulle inte vara borta så länge sa han men ja det vet man ju hur det blir..


Jag skulle behöva göra nåt vettigt idag medans han är borta istället för att bara sitta här och vänta. Skulle behöva gå in på försäkringskassan och apoteket..

Ovido - Quiz & Flashcards