Addictlife

Alla inlägg den 29 augusti 2011

Av anonym narkoman - 29 augusti 2011 21:53

Goda
Uttänkta
Direktiv


eller


Glad
Utan
Droger

=
GUD
Ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra
Mod att förändra det jag kan
och Förstånd att inse skillnaden!


 

Personligen så tycker jag "Goda Uttänkta Direktiv" beskriver min högre makt ganska bra.

Av anonym narkoman - 29 augusti 2011 20:24

Jaha. Då var måndagen snart slut.

Jag har haft en slapp dag idag. Först var jag hos psykologen och jobbade lite med mina trauman, det var jobbigt men det gick bra. Sen mellanlandade jag hos mina föräldrar innan jag for till jobbet. Hade bara möte på schemat idag typ så det vart inte så mycket slit om jag säger så.. Ett möte på jobbet alltså inte ett NAmöte.

På tal om NAmöte, jag har blivit GODKÄND att göra service på kvinnoanstalten här i stan! Jag är så jävla glad! Det skulle ha blivit ett möte ikväll men det var ingen på anstalten som var intresserad denna gång så det får bli om 14dar istället. Men jag ser verkligen fram emot det!

Jag for och handlade med morsan förut, på Willys. Det är ju så jävla stort där, och jag kände redan på parkeringen hur jag började bli stirrig och se mig omkring om jag skulle se mitt ex någonstans. Jag är fruktansvärt rädd för honom fortfarande, det är bland annat det jag jobbar på hos psykologen. Anyway, när vi skulle gå till kassan insåg jag att jag hade glömt en grej så jag sprang iväg och skulle hämta det och då gick jag in i en gång som var sådär tom och stor inga människor skulle ha sett mig där och jag höll på att få panik! Tänk om han följer efter mig hit tänkte jag. Det kändes som att jag stog i en mörk gränd ensam med honom bakom mig.. Jag skyndade mig därifrån och försökte lugna ner mig men det var helt sjuk alltså. Jag höll verkligen på att freaka ut där på willys!

usch ja.. Ska bli skönt att bli av med allt det där, men det kommer krävas en hel del arbete från min sida och jag är beredd att göra det för såhär kan jag inte ha det!

När jag kom hem satt jag mig och spela gitarr iallafall, nu kan jag spela Patty Griffins låt Mary utantill. Så jävla nöjd!

Jag har också tagit mitt ansvar och betalat tv-avgiften, jag hade kunnat ljuga som jag alltid gjort och sagt att jag inte har någon tv men jag lever i ett ÄRLIGT PROGRAM så det kändes faktiskt bra när jag gjorde det. Även om det sved i plånboken... Lägger hellre dom pengarna på nått roligt men det är så det är att leva livet på livets villkor! Jag måste ju bli vuxen nån gång jag med..


Av anonym narkoman - 29 augusti 2011 08:03

Godmorgon, jag är typ död. Nä men astrött är jag, och inte har jag någon frukost hemma heller. Snacka om värdelös början på dagen.

Jag börjar jobba klockan 13 idag, det är möte på jobbet sen får jag gå hem så det blir ingen jobbig dag förhoppningsvis. Sen ska jag åka och handla med morsan, det börjar bli tomt hemma nu.

Men innan jag börjar jobba ska jag till kukhuset och träffa min psykolog. Jag fick läxa sist jag var där och jag ska väl typ "redovisa" det nu. Det är lustigt, innan jag kom till honom så mådde jag jättedåligt över mina trauman och kunde inte ens leva med det typ, men så fort vi började prata om att jobba med att få bort det så försvann det. Det gled lixom undan och nu tänker jag inte alls lika mycket på det. Det känns väl både bra och dåligt antar jag.. Bra för att jag inte störs av det lika mycket men dåligt för det känns som att min hjärna försöker skydda mig från det jobbiga och därför kommer jag aldrig att "få tag i" minnet så jag kan jobba med det, det bara glider undan..


Jag vet inte, jag ska prata med honom om detta.


Usch fyfan vad jag är hungrig, får se om jag hinner stanna till i stan mellan bussarna och köpa mig något att äta.

Ovido - Quiz & Flashcards