Addictlife

Alla inlägg den 31 augusti 2011

Av anonym narkoman - 31 augusti 2011 22:22

Jahaja, jag kom precis på att jag inte bloggat idag, Så kan vi inte ha det!

Jag har haft en fantastisk dag! Jobbat har jag gjort, sedan for jag till mitt föräldrahem och åt middag med brorsan och farsan, sen for jag och framkalla lite bilder och sedan raka vägen på NAmöte. Jag har börjat hålla möten nu och det är jättekul, jag har onsdagar och då är det öppna möten men inga besökare idag. Fast jag går ju på alla tre möten i veckan och jag är alltid där minst en timme innan så det är nästan alltid jag som öppnar. Det känns så jävla bra att göra service! I love it!

Dagens text i Bara för idag var väldigt fin tycker jag, jag glömde bort att läsa den imorrse så jag läste den på mötet. Det handlar om tacksamhet idag och tacksamhet är något som är väldigt stort och viktigt i mitt liv. Jag är tacksam varje dag för det livet jag lever idag. Även om jag har en dålig dag så finner jag alltid anledningar att vara tacksam, för det är aldrig värre än det var då jag var aktiv.

Glömmer jag bort vart jag kommer ifrån och tappar tacksamheten så är jag körd, då är jag ute på banan igen ganska snabbt.

Jag håller på och fyller ett fotoalbum med bilder från när jag var aktiv och bilder jag tagit nu sen jag blev drogfri. Det är fint att kunna bläddra i den och se vart jag har kommit ifrån och vilken otrolig resa jag har gjort. Det finns även bilder på människor som inte längre finns i mitt liv av olika anledningar, bland annat är en av dom död, och det är fint att titta på dem ibland. Jag vill inte glömma mitt förflutna, jag vill lära av det och sprida budskapet vidare till andra som har oturen att drabbas av denna hemska sjukdom.


Bara för idag: Tillfrisknandet har gett mig frihet. Jag ska hälsa dagen med hopp, tacksam för vad som helst är möjligt idag.

Ovido - Quiz & Flashcards