Addictlife

Alla inlägg den 17 augusti 2011

Av anonym narkoman - 17 augusti 2011 20:58

Nu har jag kommit hem från kvällens NA möte. Det kändes lite overkligt att sitta där med mina vänner i min hemmagrupp. Jag är liksom kvar i malmö på nåt sätt..

Det var en man där från rättspsyk som gjorde mig lite obekväm. Han var absolut inte farlig på något sätt men han var väldigt osammanhängande och jag tycker det är fett obehagligt med sånna personer. Jag tror det påminner mig om mitt ex när han hade sina psykoser och blev farlig och våldsam.. Jag hade samma känsla när jag var i behandling och en kvinna kom dit och var psykiskt sjuk.


Jag har mycket blandade känslor och tankar som snurrar runt i huvet på mig. Jag mår inte sådär jättebra men jag är oerhört tacksam! tacksam för livet och alla sidovinster jag fått sen jag blev drogfri!

Av anonym narkoman - 17 augusti 2011 17:11

Idag var jag till min gamla psykolog och hade samtal. Jag ska börja med terapin igen för att försöka bearbeta och komma över rädslan för mitt ex. Det styr mitt liv åt helvete för mycket som det är nu.. Jag är lite nervös för denna terapi, det är inte bara så att vi kommer att sitta och prata. Jag kommer få hemuppgifter och bli exponerad för saker jag finner oerhört obehagliga. Jag är inte jättepeppad på att börja rota i allt det där gamla men jag måste om jag ska kunna gå vidare.. Det har gått två år och jag har fortfarande samma rädslor och ångest som jag hade när jag nyss lämnat honom. Det kan inte fortsätta såhär..

Nu ska jag iallafall se om min sponsor har slagit på telefonen och sen ska jag ner och öppna lokalen så vi kan ha ett NA möte!

Ovido - Quiz & Flashcards