Addictlife

Alla inlägg den 28 augusti 2011

Av anonym narkoman - 28 augusti 2011 21:46

Idag har det varit en låång dag. Jobbade först 9.30-13.30 sen hem och käka middag, hämta gitarren och ner till lokalen där vi har möten. Jag lyckades ju göra bort mig också, låste upp dörren också satt dom där mitt i ett GA möte (Gamblers Anonymous) fyfan vad pinsamt. Jag bad om ursäkt och skämdes som faan..

Men sen började det trilla in lite bekant folk, bland annat en mycket vänlig själ som strängade om gitarren åt mig så nu kan jag spela på den, äntligen! Klockan 16 började arbetsmötet och jag fick vara ordförande för första gången! Det gick bra faktiskt. Det är så satans kul att göra service! Vem kunde tro det? Jag har ju alltid varit för lat för att göra nånting för någon/några andra. Men det känns hur bra som helst. Just nu väntar jag på att få bli godkänd att gå in på en kvinnoanstalt och hålla NAmöten. Jag sökte för ett par månader sedan men blev inte godkänd för att jag är för nyligen dömd för narkotikabrott. Dom sa att jag skulle återkomma till hösten och det är ju snart dessutom behövs det fler kvinnor som kan göra den servicen, och jag vill ju! Så min sponsor (även GSR i gruppen) skulle ringa dit igen och lägga in ett gott ord för mig. Jag sköter mig ju och går på alla 3 möten i veckan, har varit drogfri i över 6 månader etc. Vem som helst kan intyga att jag är pålitlig och ansvarsfull när det gäller mitt tillfrisknande och servicen. Och annars också för den delen.

Jag får så mycket komplimanger om mitt starka tillfrisknande så jag måste ju bara ta tillfället i akt och skryta lite.. Jag är faktiskt jättestolt över mig själv!

Jaa tacksamheten är enorm. NA gav mig livet som jag aldrig vågade drömma om, jag vill göra allt jag kan för att ge tillbaka och sprida budskapet vidare till de beroende som fortfarande lider!


Tack.

Av anonym narkoman - 28 augusti 2011 21:43

här är min nya älskling! Att spela gitarr är totally fucking awesome alltså. Fattar inte att jag inte började med det tidigare!

 
Ovido - Quiz & Flashcards